ADVIES

ADVIES

Textielarchitectuur opent zowel architectonisch als functioneel oneindig veel mogelijkheden en flexibiliteit voor vrijwel elke ruimte. Zelfs in veel moeilijke situaties, bieden ze een geslaagde oplossing, die met andere toepassingen ondenkbaar zou zijn. Combinaties en vormen bieden ook onbegrensde mogelijkheden voor een visueel effect, naast de functionele aspecten.
 
Denkt u eraan om een zeilstructuur te plaatsen en wil zich in voorbereiding door ons laten adviseren om het nadien onafhankelijk uit voeren?
Het is ook heel vanzelfsprekend dat er veel vragen opkomen bij het in overweging nemen van alle voordelen die een opgespannen zeilstructuur u kan bieden.
Op wens kan u beroep doen op onze expertise en competent advies bij uw startidee als dit binnen ons domein van toepassingen valt (tegen vergoeding).
In een gesprek op de locatie kunnen wij aan de hand van de beschikbare info de haalbaarheid en mogelijkheden bespreken in functie van uw verwachtingen. We adviseren u bij de afweging van voor-en nadelen in de verschillende vormen, materialen en kleuren, zodat u de de beste keuzes kan maken.