F.A.Q.

F.A.Q.

Hoe inplannen?
Reken doorgaans op 6-8 weken vanaf het ogenblik van bestelling tot oplevering. Afhankelijk van de complexiteit en het tijdstip in het seizoen kan dit oplopen! Een tijdige planning is daarom uitermate belangrijk. Snellere opleveringstermijn kan worden besproken, indien mogelijk en tegen meerprijs. Neem hiervoor contact op.
Uw tuin hoeft niet afgewerkt te zijn, integedeel! Indien hij toch is afgewerkt kunnen we zonder schade de zeilstructuur plaatsten (--> zonder betonering !).
We werken ook nauw samen met (tuin)architecten zodat in de planningsfase een schaduwzeil harmonieus te laten samenvloeien in het totaal concept.
Door de toenemende vraag hebben we ook enkele voorberekende, vrijstaande modules. Deze zijn sneller beschikbaar als tijd een doorslaggevende factor is. Ze kunnen ook zelf worden geplaatst.

Prijsraming?
Een correct antwoord hierop hangt natuurlijk af van de beoogde specificaties, type zeilmateriaal en de design van ontwerp en de ondersteunende structuur. Daarnaast eveneens of het om een 365-dagen zeilstructuur gaat of semi-permanente, seizoensgebonden zeilopstelling. De berekening en uitwerking tussen deze 2 kunnen zeer sterk uiteenlopen, afhankelijk van een reeks van factoren. Ook is het zo dat hoe vroeger we mee betrokken zijn in de plannen dat er in veel gevallen ook kostenbesparend kan worden gewerkt door werken te synchroniseren met uitvoeringswerken op de locatie. Een ander element dat meespeelt is dat afhankelijk van het tijdstip in het jaar/seizoen, de prijsstelling ook kan verschillen. Onze voorberekende vrijstaande modules kunnen hierbij ook een interessante optie zijn. Lees ook rubriek in Technische Info.
 
Reiniging en onderhoud?
Lees meer hierover in onze rubriek Services - Sail Cleaning
 
Zelf te (de-)monteren?
Ons motto is dat u als klant zo onafhankelijk mogelijk bent (we werken met opzet niet aan bindende onderhoudscontracten - FEEL FREE!). Naast het reinigen en onderhoud dat uzelf bepaalt en kan verzorgen, is het (de-)monteren van een zeilstructuur hierin een volgend aspect. Onze opgespannen zeilstructuren kunnen door uzelf in enkele ogenblikken worden verwijderd of gemonteerd zoals u dit wenst.  Komt het u toch beter uit, of laat u het liever voor uw comfort toch liever aan ons over? Dan kan u uiteraard ook steeds bij ons nog terecht.
 
 
Other suggested question; Get in Touch
----------