Hoe kan het verder voor u?

Hoe kan het verder voor u?

Alles begint met een fantastisch idee!
Prachtig, geen enkele schaduwoplossing is zo veelzijdig en individueel als een schaduwzeil.
 
Fase 1
Nu ook u de weg naar ons heeft gevonden, overleggen we graag met u in een gesprek een zo optimale basis als uitgangspunt voor een project nadien te kunnen opstarten.
Tijdens dit vrijblijvend intake gesprek op de locatie luisteren we vooral naar uw verwachtingen en wensen. Zodra we een duidelijk beeld hebben van uw idee en hoe u dit wil beleven kunnen we van hieruit de verschillende mogelijkheden bespreken.
 
Fase 2
Op basis van dit gesprek en de analyse van de locatie, werken we uw individuele, en meest optimale 3-dimensionale vormstudie uit met plaatsexacte schaduwsimulatie voor elk gekozen ogenblik van de dag. Enkel zo krijgt u een duidelijk beeld van het voorgestelde project.
We doen er alles aan de meest optimale oplossing uit te werken. Meestal komen we zelfs vrijblijvend tot enkele varianten met een licht verschillend accent. We stellen deze dan ook graag voor, en geeft u uw evaluatie zodanig een zo ruim mogelijk perspectief om tot uw meest afgewogen en beste keuze te komen.
De vergoeding voor de 3D schaduwsimulatie wordt bij aankoop op het einde van het project in mindering gebracht. 
 
Fase 3
Evaluatie en bespreking van het ontwerp.
In deze fase kunnen we nog steeds aanpassingen in het ontwerp aanbrengen volgens uw specifieke voorkeur en indien technisch haalbaar.
 
Fase 4
Technische verfijning en berekeningen van het gekozen ontwerp.
Uitwerken van de verschillende uitvoeringsplannen voor de aanmaak van de structuur en voor de digitale sturing van de machines.
Digitale omzetting van de zeilstructuur in patroon voor de fabricage van het zeil.
 
Fase 5
Voorbereiding - Project realisatie
 
 
Hoe inplannen?
Reken doorgaans op 6-8 weken vanaf het ogenblik van bestelling tot oplevering. Afhankelijk van de complexiteit en het tijdstip in het seizoen kan dit oplopen! Een tijdige planning is daarom uitermate belangrijk. Snellere opleveringstermijn kan worden besproken tegen meerprijs en indien operationeel haalbaar. Neem hiervoor contact op.
Tip: Laat ons reeds in een vroeg stadium meedenken met uw plannen. Niet alleen kunnen we ervoor zorgen dat we buiten de seizoensperiode reeds alles kunnen voorbereiden en aanmaken zodat u er een heel seizoen van kan genieten, maar het werkt dikwijls ook kostenbesparend. Uw tuin of buitenomgeving hoeft absoluut niet afgewerkt te zijn, integendeel. Als dit toch zo zou zijn, dan kunnen we in de meeste omstandigheden uw opstelling plaatsen zonder beschadiging ( plaatsing vrij van betonnering). Vandaar dat we ook nauw samenwerken met uw (tuin)architecten om een totaal concept te onderstrepen met een extra dimensie en ons te kunnen inwerken in 1 sluitend harmonieus geheel.