Tec Corner

Tec Corner

Het volledig ontwerpen, fabriceren en installeren vereist grote precisie en aandacht voor detail op alle facetten.
Naast de modernste technieken en machines, computergestuurde processen en kennis in de zeilmakerij blijft verrassend genoeg ook het handmatige vakwerk nog steeds belangrijk.
Enig is ook ons test labo in Zuid-Spanje, als enige meest winderige plek in Europa en hoge zomerse temperaturen, als basis voor onze continue ontwikkelingen.
 
Onze sail loft is uitgerust met:

  • de laatste CAD-software om visueel en 3D gedetailleerde beelden uit te werken en welke ons ook toelaten accuraat en efficiënt werken, aangevuld met specifieke zeilstructuur software voor optimale flexibiliteit, creativiteit en ontwikkeling.
  • de nieuwste generatie state-of-the-art machines en we gebruiken volledig computer gestuurde snijmachines. Hetzelfde ook voor de aanmaak van onze eigen componenten die CNC specifiek worden aangemaakt.

 
Vanaf het ogenblik dat een MOON SOON product onze sail loft verlaat, vloeiden ontelbare handelingen en >20 jaar know-how in het zeil verweven, die uiteindelijk een MOON SOON zeil laat uitblinken en uw keuze zullen laten onderscheiden, bedoeld om u jarenlang van te laten genieten!