We think green & ethical !

We think green & ethical !

Reliable 
Wanneer u voor een MOON SOON zeil kiest, koopt u geen marketing hype. 
Alhoewel tenten en zeilen al in verschillende oude culturen werden gebruikt, en de laatste decennia vooral als schaduwzeil populair zijn in Zuid-Afrika en Australië, ze zijn niets nieuw onder de zon. Wel is het zo dat ze de laatste jaren een enorme evolutie hebben doorgemaakt. U gaat voor een uniek stuk waar vakmanschap en expertise van Moon Soon in steekt. 
 
Efficiency/Independancy
Al onze kernproducten  worden door ons ontwikkeld, geproduceerd en uitgevoerd . We maken onze producten en diensten zoveel mogelijk zelf. 
Het stelt ons in staat efficiënter maar ook tegen scherpe prijsstelling oplossingen te bieden. We werken doel-en kostenbewust.
U koopt rechtstreeks van ons als producent. Het is een formule die werkt voor u als voor ons!
 
Durable
Onze ontwerpen zijn met het oog op langblijvende constructies samengesteld met geavanceerde producten, welke uw investering terugbetalen boordevol aangename herinneringen over de jaren.
 
Healthy, respectfull trade
We verzorgen faire engagementen en oprechte relaties met onze klanten, medewerkers en leveranciers.
We hechten veel belang aan een compacte, gezonde bedrijfsspirit omdat ze onderscheidend bijdraagt tot het succes en stabiliteit van de onderneming. Een compact schip is ook veel wendbaarder in alle omstandigheden.
U koopt geen zaken die gemaakt worden door outsourcing of in lage-loon landen waarbij maximale winstmarges worden gegenereerd door sociale exploitatie van multinationals. Integendeel ! U ondersteunt locale economie waarbij uw aankoop onze families in hun dagelijks leven kan voorzien.
 
Eco oriented
Een actueel thema waar veel over kan worden gezegd maar hier komt het voor ons in  het bijzonder op neer:
      Milieu- en kostenbewust produceren voor de klant en voor de planeet. We denken daarbij verder dan het product alleen, maar houden ons ook bezig met de optimalisatie van de randvoorwaarden als verpakkings- en transportkosten.
We reduceren energie verbruik en zijn aanverwante ecologische en economische impact door zorgzaam onze infrastructuur en werkzaamheden zo efficiënt mogelijk in te zetten. Dit ook tot bij u want een schaduwzeil vermindert aanzienlijk de hitte in de woning en daardoor het airco gebruik.
Bewuste keuze van de meest hoogwaardige materialen van Europese merkfabricanten, hoogste kwaliteitsgarantie, gereduceerde transportkosten met als resultaat een zeer hoge duurzaamheid.
Producten worden ook alleen pas aangemaakt als ze zullen worden benut.
Recycleerbaarheid op het einde van de levensduur + als vervangen van zeil op locatie is uitsluitend het zeil, structuur blijft behouden.
We zijn ons bewust van het feit dat technische materialen niet de meest milieu-gunstige  materiaalsoorten zijn maar dit wordt op zich al snel gecompenseerd door het ultra lage volume/gewicht van de benodigde totaliteit van het te overspannen oppervlak. Het biedt maximale efficiëncy tegen een zeer laag gewicht (= benutten van grondstoffen).
 
 
 
MOON SOON aspires so to be better stewards of our planet, while creating durable shade sails. Be part of the change to make this planet a better place !